Fórum inšpiratívnych myšlienok(FIM) je podujatie, kde svoje osobné príbehy a úspechy na jednom mieste prináša podnikateľ, svetový kouč, kazateľ, hudobník, dobrovoľník, či vedec. Otvárajú často diskutované témy a vnášajú do nich rôznorodé myšlienky, pohľady a názory, ktoré inšpirujú k pozitívnej zmene v spoločnosti.

FIM sa tentokrát uskutoční v stredu 23. novembra 2011 v Mlynskej doline. V bratislavskom centre UPeCe máte možnosť vďaka občianskemu združeniu Manageria s podporou Nadácie Tatra banky ochutnať inšpiratívny zážitok aj Vy.

Po troch úspešných podujatiach s témami dôvera, kritické myslenie a proaktivita prináša FIM tému Ako veci meniť. Môžete sa stretnúť s tanečníkom Laci Strike, rómskou aktivistkou Janette Mazíniovou a zakladateľom projektu Dobrý anjel Andrejom Kiskom. Pozvanie prijali aj Kristin LaRonca Parpel – líderka, ktorá si v Česku žije svoj americký sen a ďalšie osobnosti.

FIM sa líši od klasických motivačných prednášok. Návštevníci sa na ňom môžu porozprávať s osobnosťami, ktoré nie je ľahké stretnúť. FIM chce poukázať na to, ako je možné spoločnosť meniť k lepšiemu, ak sa postupne buduje komunita ľudí, ktorá sa chce na pozitívnej zmene podieľať. Osobné príbehy ľudí, ktorí už niečo dokázali, dávajú mladým ľuďom chuť byť aktívny a šancu nabúrať zaužívané postoje.

Viac informácií nájdete na webovej stránke projektu.