Nominácie na Cenu MOST 2011 boli o polnoci zo stredy 18. apríla na štvrtok 19. apríla uzatvorené. Všetky návrhy postupne spracúvame a už teraz sa tešíme na slávnostné vyhlásenie výsledkov 31. mája v KC Dunaj.

Ocenenie sa odovzdáva spätne za predchádzajúci rok. Za rok 2011 oceníme projekty a jednotlivcov v týchto kategóriách:

  • Mladý líder (ocenenie pre angažovaného mladého dobrovoľníka alebo dobrovoľníčku do 24 rokov)
  • Dlhodobý prínos (určené tomu alebo tej, bez koho nápadov a aktivity si za tie roky svoju komunitu ani neviete predstaviť)
  • Partnerstvo roka (cena pre podnikateľa alebo inštitúciu, ktorá pomáha realizovať aktivity pre deti a mladých)
  • Najlepší projekt.

Na pekné veci, ktoré ste videli alebo zažili a inšpiratívnych ľudí, firmy alebo samosprávy, s ktorými ste sa stretli, môžete upozorniť vyplnením online formulára, ktorý nájdete na stránke mladez.sk/most alebo po kliknutí sem. Nominácie prijímame do stredy 18. apríla 2012.

Pomôžte nám dať svetu vedieť o tom, čo vás prekvapilo, potešilo, čo robíte, čo vás inšpiruje a posúva vpred. Viac info na webovej stránke projektu alebo na mailovej adrese most(a)mladez.sk.

Cenu MOST udeľuje Rada mládeže Slovenska (RmS) organizáciám a jednotlivcom od roku 2005. Ocenenie je predovšetkým morálnym ohodnotením dobrovoľníckej práce v prospech detí a mladých ľudí. Cieľom ocenenia je upriamiť pozornosť širšej verejnosti na pestrosť aktivít, ktoré sa pre deti a mladých vytvárajú, ako aj na ľudí a organizácie, ktoré stoja za ich realizáciou.