Každý posledný utorok v mesiaci sme  vám spríjemňovali rána Burzou skúseností, ktorá má momentálne letné prázdniny. Spolu s mladými ľuďmi sme sa rozprávali na témy, s ktorými sa stretávame pri práci s mladými ľuďmi, deťmi či v neziskovom sektore. Nad kávou a koláčmi sme si vymenili názory a zážitky z organizovania letných táborov, budovania mediálnych partnerstiev, vytvárania štruktúry organizácii aj z tvorby a spravovania webstránok a sociálnych sietí.

 Burza podľa teba

Od konca prázdnin chystáme ďalšie vydania Burzy skúseností a keďže chceme hovoriť o témach, ktoré vám pomôžu robiť veci lepšie, zaujíma nás váš názor. Napíšte nám, na akú témy by ste radi hovorili a aké oblasti vás najviac zaujímajú. Svoje tipy, ktoré budeme preberať nad kávou a koláčikmi môžete posielať na e-mail media@mladez.sk.

Neškolíme, vymieňame

Burza po prázdninách opäť ožije v septembri, keď vám prinesieme rady a know how z oblastí, ktoré sú pre vás najužitočnejšie. Ale pozor, Burza skúseností nie je workshop ani školenie – ide o  neformálne stretnutie ľudí venujúcich sa práci v neziskovej oblasti, predovšetkým s deťmi a mladými. Nad raňajkami sa snažíme hovoriť o tom, čo vás zaujíma z rôznych pohľadov a vlastných skúseností, ktoré vám môžu priniesť inšpiráciu a pomôcť robiť to, čo vás baví ešte lepšie. Tešíme sa na vás v septembri!