Viete čo budete robiť 12. augusta 2012? Do kalendára si dajte veľký krížik s poznámkou – BUDEM NA FESTIVALE BIZARNÝCH PLAVIDIEL na Počúvadle v Banskej Štiavnici.

Plavba Počúvadlom

Festival bizarných plavidiel – Utopenec patrí k najväčším festivalom podobného charakteru na Slovensku a svojou jedinečnosťou už po tri roky prilákal k brehom jazera Počúvadlo množstvo domácich ako aj cezpoľných divákov. Pozitívne ohlasy a vysoká návštevnosť podujatia ICM BS a Klaudstudio inšpirovala k organizácii už štvrtého ročníka, ktorý môžete tvoriť aj Vy! Stačí sa zamyslieť a postaviť s priateľmi, alebo spolupracovníkmi čo najbizarnejšie plavidlo s ktorým následne môžete na festivale súťažiť v mnohých kategóriách a vyhrať pri tom skutočne nevšedné ceny.

Kapely, bicykle, lyže i precvičenie hlasiviek

Ak však nepatríte ku konštruktérskym typom, no máte dobré hlasivky na povzbudzovanie a radi si pozriete mimoriadne podujatie, príďte, a okrem prehliadky všetkého možného čo sa udrží na vodnej hladine, si môžete pozrieť súťaž na vodných bicykloch a lyžiach, boj o najvytrvalejšieho „utopenca“, vypočuť si množstvo skvelých hudobných kapiel. Na svoje si prídu aj najmenší pozorovatelia, pre ktorých sa pripravujú mnohé atrakcie a sprievodné podujatia. Bližšie informácie sa dozviete čoskoro napríklad tu.