Worldwide Jellyweek je podujatie, ktoré poskytuje živnú pôdu pre prácu a nadväzovanie kontaktov ľudí, ktorí by sa inak len ťažko stretli – je určený pre nezávislých profesionálov, ľudí na voľnej nohe a začínajúcich podnikateľov zo všetkých oblastí. Vychádzajúc z myšlienky, že úspešný biznis potrebuje šikovných ľudí rôzneho zamerania, Connect poskytne kreatívny priestor pre všetkých nadšencov, ktorí sa chcú v neformálnej pracovnej atmosfére zapojiť alebo už pracujú na vlastných projektoch. 3. ročník podujatia sa koná v 32 krajinách po celom svete, organizujú ho aktívni jednotlivci, lokálne komunity alebo coworkingové centrá.

Vyskúšaj si coworking

Počas celého týždňa od 14. – 18. januára 2013 budú mať záujemcovia možnosť prísť do Connectu a využívať ho ako svoje pracovné miesto celkom bezplatne. Stačí si priniesť vlastný notebook na prácu a vizitky na networking. Môžu sa takisto zúčastniť sprievodného programu, ktorý bude po celý týždeň prebiehať vo forme workshopov, prednášok a rôznych aktivít zameraných na podporu a rozvoj podnikania. Každý deň prinesie nové témy, tešiť sa budete môcť napríklad na marketing pre startupy, zmeny v zákonníku práce platné od nového roku, efektívny time management či právna asistencia pri tvorbe zmlúv a i.

Pracuj celosvetovo

Pridanou hodnotou podujatia je, že prebieha v 32 krajinách sveta súbežne. Takže pokiaľ uvažujete nad medzinárodným podnikaním a hľadáte nové kontakty, toto je výborná príležitosť na ich nadviazanie. Organizátori podujatia v jednotlivých krajinách sú navzájom prepojení cez online komunikačné kanály s cieľom podporiť vzájomné prepojenie účastníkov podujatia globálne.

Využite jedinečnú príležitosť a prídite 14. – 18. januára na celosvetový týždeň coworkingu do priestorov Connect, Cvernovka, Páričkova 18, 3. poschodie.