Ak vás sem naviedol newsletter, ospravedlňte našu chybu a pre info o aktuálnom 10. vydaní Burzy klikajte sem.

S obľúbenými raňajkami pokračujeme aj tento rok. Ale POZOR ZMENA. A to aj miesta aj času. Z utorka sme sa prehupli do stredy a z Café Shtoor do Spotu. The Spot je co-workingový priestor s kaviarňou, v ktorej s vami pri koláčoch a káve opäť radi preberieme vaše skúsenosti.

V stredu 6. februára od 9:30 sa budeme venovať téme Spolupráca so školami.

Porozprávame sa o tom, ako sa komu darí spolupracovať so školami, študentmi, vedením. Prečo to organizácie robia, či je to pre nich výhodné, či študentom aktivity zvonka nejdú na nervy, či je to cesta ako dať o veciach vedieť konkrétnemu mladému publiku.

Nad koláčmi si povieme:

  • Kto a s kým komunikuje? (organizácia/škola)
  • Aké máte očakávania od spolupráce so školou?
  • Komu a prečo chcete o svojej činnosti hovoriť?
  • Akú máte spätnú väzbu?
  • Ako reagujú študenti/žiaci?
  • Darí sa vám vďaka školám šíriť informácie efektívnejšie??

O svojej skúsenosti sa s nami podelí UNICEF, ktorý je na školách veľmi často, a to nielen s projektom Junior Ambasádor.

Burza skúseností nie je školenie ani workshop, ale vzájomná výmena skúseností. Pokúsime zistiť, ako so školami pracovať čo najefektívnejšie a najlepšie resp. či vôbec, kto radšej áno, kto radšej nie.

Budeme radi ak sa vopred ohlásite – kvôli kapacite (a koláčom), a tiež ak dáte vedieť každému, koho by to mohlo zaujímať. Facebook event je na tomto linku.

Na otázky vám radi odpovieme tuto: media@mladez.sk

V stredu 6. 2. 2013 sa vidíme na 8. vydaní burzy  o 9:30The Spot na námestí SNP 30 v Bratislave, v bývalom obchodnom dome Dunaj. The Spot je na 3. poschodí a je prístupný aj z Námestia SNP aj z Nedbalovej ulice.