Národné dni kariéry už po 18. krát poriada medzinárodná študentmi riadená organizácia AIESEC. Príležitosti pre mladých ľudí predstavia 6. a 7. marca 2013 v bratislavskej Inchebe a 21. marca 2013 v košickom Spoločenskom pavilóne.

Jedinečnosť veľtrhu spočíva najmä v koncentrácii pracovných ponúk od špičkových  firiem na slovenskom trhu z rôznych oblastí. Národné Dni Kariéry sú najväčším veľtrhom pracovných príležitostí na Slovensku, ktorý je zameraný na študentov a čerstvých absolventov vysokých škôl. Ponúkajú študentom a firmám celý komplex služieb, ktoré pomáhajú obom stranám zorientovať sa v súčasnej situácii na trhu práce.

NDK 2013 je pracovným a kariérnym veľtrhom a už tradične pozostáva z dvoch častí: prezentácie firiem v stánkoch a sprievodného programu, v rámci ktorého sa predstaví napríklad Informačné centrum mladých či Rozbehni sa! Firmy sa prezentujú prostredníctvom výstavných stánkov a participáciou na sprievodnom programe, ktorý pozostáva z prezentácií spoločností, tréningov a prípadových štúdií, tzv. case studies. Cieľom podujatia je spojenie teórie s praxou. Pre firmy zistiť, aká je ponuka študentov a čerstvých absolventov na trhu práce a pre záujemcov o prácu zistiť dopyt a požiadavky na uchádzačov zo strany firiem.

A pozor, na NDK sa môžeš vlakom dostať len za polovicu cestovného!

Všetky potrebné informácie nájdete na www.ndk.sk.