Dá sa vyhorieť pri práci v treťom sektore? Dá.

Je možné stratiť motiváciu či nadšenie, keď človek robí samé pekné, zmysluplné a naplňujúce veci? Je.

Máte aj vy niekedy pocit, že neviete ako a kam ďalej? Kde hľadať inšpiráciu, peniaze či dobrovoľníkov?

Poďte sa o tom s nami porozprávať! Možno novú motiváciu nájdete u nás na záhrade. Budú k tomu domáce koláče a iné dobroty a tiež samí milí ľudia. Aj takí, ktorí už novú inšpiráciu a silu pokračovať našli.

Pomoc, nevládzem!

K téme príde zaujímave veci porozprávať Matúš Bakyta, ktorý má so syndrómom vyhorenia osobné aj profesné skúsenosti. V rokoch 1994 – 2006 pracoval aj ako lektor pre viaceré mimovládne organizácie, syndróm vyhorenia a jeho terapiu zažil na vlastnej koži, tejto problematike sa venoval aj v bakalárskej a diplomovej práci. Od roku 2009 sa špecializuje na kurzy s touto tematikou.

Posledná Burza skúseností pred prázdninami bude výnimočne na záhrade v RmS na Palárikovej 25 v Bratislave, také ozaj letné posedenie. Tešíme sa vás!

CLX060109_014_1_2-de

Pre tých, ktorí ešte nevedia, Burza skúseností nie je školenie ani workshop, ale stretnutie ponúkajúce priestor na vzájomné zdieľanie informácii a zážitkov. Jednoducho zistíte, čo funguje a čo nefunguje.

S otázkami sa môžete obrátiť na media@mladez.sk.

Budeme radi ak sa vopred ohlásite – kvôli kapacite (a koláčom), a tiež ak dáte vedieť každému, koho by to mohlo zaujímať. Fejsbukový event je na tomto linku.