Členovia občianskeho združenia ID Space Team opätovne oživili záver leta v Bratislave zmesou hudby, fotografického umenia a športu. 7. septembra sa na Hlavnom námestí konalo podujatie Rozbaľ to, Bratislava!: The Main Square Bike Jam. Ako napovedá názov, počas poobedia patrilo námestie BMX & MTB jazdcom z Bratislavy a okolia. Večer štafetu prebrali mladé talentované kapely Cherrie Pie, Royko Passage, Spoj a Ewelin. Počas celého dňa program spríjemňovala fotografická výstavy – Martiny Štibravej, Patrície Bandžuchovej, Kuba Kríža a ďalších či skvelý workshop Linoryt – rytie do linolea.

ID Space Team je občianske združenie založené stredoškolákmi zamerané na podporu mládeže. Našou víziou je vybudovať priestor, kde by sa mladí ľudia a umelci mohli bezplatne sebarealizovať. Keďže je veľmi náročné získať vhodný areál, rozhodli sme sa pre pouličnú verziu ideálneho priestoru, ktorý už druhý rok realizujeme ako projekt „Rozbaľ to, Bratislava!“.

Od tohto mesiaca začínajú naše prípravy na ďalšie „Rozbaľ to, Bratislava!“ ročník 2014. Viac o ID Space Team nájdete na: www.idspaceteam.com; https://www.facebook.com/idspace.team

Zdroj: ID Space Team