V stredu 27. novembra občianske združenie ID Space Team zorganizovalo v priestoroch KC Dunaj inšpiratívnu konferenciu z NULY na ŠTVRTÉ. Podujatie bolo nie len konferenciou, ale zároveň aj otvorením nového ročníka projektu bezplatných kancelárií pre neziskovky – Quickkancle.

Počas troch hodín bolo predstavených päť organizácií, šesť úspešných slovenských firiem zastúpených siedmymi spíkermi – Reginou Annušovou a Marošom Hečkom z Rádia_FM, Federikou Homolkovou z časopisu .týždeň, Ivanom Ježíkom z Voices, Jakubom Ptačinom z Back_Space, Matúšom Vallom z Mestských zásahov a Petrom Komorníko zo sli.do. Všetci rozprávali o svojom osobnom životnom príbehu ako sa dostali z nuly na štvrté. Federika naučila, že je potrebné neustále sa pýtať „no a čo“, aby sme sa dostali tam, kam chceme. Jakub predviedol, že zbraňami nie sú len pušky, ale aj odhodlanie niečo zmeniť a Peter poukázal nato, že čokoľvek čo robíme, nesmieme robiť za cieľom zarobiť, ale musí nás to robiť šťastnými.

ID Space Team poskytne víťazným organizáciám – Patapuf, Záhrada na Dunaji, Vnútroblok, Sitcom Štúrovci a Áčko Festival ich vlastnú kanceláriu v KC Dunaj po dobu najbližších 6 mesiacov úplne zdarma.

Zdroj: ID Space Team