IPčko.sk – internetová poradňa pre mladých, pripravila na leto sériu kurzov pod názvom IP Akadémia. Sú určené pre všetkých, ktorí chcú v lete čosi robiť a niečo nové sa naučiť.

IP Akadémiu odštartuje 1. júla lekcia s názvom Lifecouching, na ktorej môžeš zistiť, akým smerom by sa mal tvoj život uberať. S pomocou lektorky sa dozvieš, či si na správnej ceste a ako sa ti podarí nasledovať svoje ciele.

Druhým v poradí je kurz s názvom Základy projektového manažmentu. Máš super nápad, no myslíš si, že zrealizovať ho je ťažké? Tu sa naučíš, ako napísať dobrý projekt a ako naň dostať potrebné peniaze.

image-1Na kurze Pomoc online – nemožné alebo potrebné? sa dozvieš ako pomôcť kamarátovi, ktorý sa na teba v núdzi obráti, čo i len cez internet. O svoje skúsenosti sa s tebou podelia IPčkári.

Preventívny program 2014 ti ukáže ako pripraviť skupinovú aktivitu, ktorá nielenže zaujme tých, ktorí sa na nej zúčastňujú, ale v nich aj zanechá stopu.

A na záver júla sa na lekcii s výpovedným názvom Ako si udržať dobrovoľníkov? dozvieš, čo je potrebné urobiť pre zábavný a efektívny dobrovoľnícky program, ktorý by zaujal dobrovoľníkov a zároveň pomohol organizácii či aktivite, na ktorej sa podieľajú.

Lekcie sa budú konať každý dýždeň počas júla a augusta. Stačí si vybrať jeden alebo aj viac a prihlásiť sa cez formulár. Cena jedného kurzu je 15 eur. Viac o pripravovaných lekciách a lektoroch si prečítaš na stránke IPčka.

Zdroj: Inštitút Prijatia