Nová webová stránka má ambíciu spájať talent a záujmy šikovných študentov a potreby firiem. Projekt predstavuje sám autor, 18 – ročný stredoškolák z Dubnice nad Váhom.

Volám sa Patrik Porubčan, mám 18 rokov, som študent Strednej odbornej školy v Dubnici nad Váhom a založil som webstránku www.rozbehnimetospolocne.sk.

O čom vlastne „Rozbehnime to spoločne“ je?

Vo svojom živote, aj keď som ešte mladý, som sa stretol s mnohými situáciami, keď rozbiehajúce sa firmy, prípadne už rozbehnuté nemali dostatočný kapitál na všetky položky, ktoré by boli vhodné na podnikanie, ako napríklad webstránka, logo, grafické návrhy plagátov a mnoho ďalšieho. Taktiež som sa stretol aj s veľkým počtom študentov, ktorí sú šikovní, majú trocha voľného času a chceli by si privyrobiť, ale najlepšie tým, čo ich baví a prípadne aj študujú. Preto som založil web www.rozbehnimetospolocne.sk, ktorý je o spájaní šikovných študentov a firiem.

Ako to funguje?

Celý web je zdarma, neplatí sa ani za registráciu ani za podanie ponuky (inzerátu). Firmy aj študenti sa na ňom môžu registrovať a nájsť ponuku, ktorú potrebujú, alebo si ju vytvoriť. Firmy tu môžu ponúkať okrem ponúk pre študentov na malé zákazky (tvorba webu, loga, grafických návrhov, prekladov, … ) aj stáže.

Študenti zasa vedia pridať ponuky s tým, čo by mohlo zaujať firmy a čo radi robia. Taktiež sa im medze nekladú či dajú ponuku, že radi tvoria webstránky, grafické návrhy plagátov, letákov, preklady článkov a podobne.

Komunikácia prebieha e-mailom, ktorý zadáte pri vypĺňaní registrácie, alebo prostredníctvom kontaktného formulára. Táto forma komunikácie je lepšia v tom, že nemusíte myslieť na to, že sa prihlásite na našu stránku a skontrolujete či Vám niekto nepísal, ale jednoducho si len skontrolujete e-mail. Naviac veľa ľudí má e-mailové konto prepojené aj s telefónom, takže prakticky viete odpovedať na e-mail (ponuku) okamžite a šetrí to čas, ktorý je niekedy potrebný.

Tak dúfam, že Vás tento projekt zaujal a registrujete sa na túto stránku a vytvoríte si ponuku.

V prípade otázok ma môžete kontaktovať na info@rozbehnimetospolocne.sk alebo patrikporubcan@rozbehnimetospolocne.sk.

Prajem Vám veľa šťastia!

Patrik Porubčan