Viete ako premeniť nudný školský pozemok na záhradu plnú inšpirácii a učiacich záhradných prvkov? 29. septembra pripravujeme turné Túlavý autobus a navštívime niekoľko školských záhrad, ktoré učia.

Jednodňové turné „Túlavý autobus“ sa uskutoční vo štvrtok 29. 9. 2016 v čase od 8.00 – 20.00 s nástupom a výstupom v Bratislave. Navštívime spolu niekoľko inšpiratívnych slovenských školských záhrad, kde uvidíme, ako sa záhrada dá pretvoriť na tvorivú učebňu a dozvieme sa, že matematika alebo chémia sa dajú vyučovať aj mimo klasickej triedy.

Odchod je o 8.00 z parkoviska pred budovou Istropolisu na Trnavskom Mýte v Bratislave.

Turné Túlavý autobus je určené pre zástupcov škôl, ktorí majú záujem o vytvorenie či dotvorenie si vlastnej Záhrady, ktorá učí.

Trasa Túlavého autobusu:

Na trase Bratislava –Trenčín – Beluša – Brodno – Bratislava navštívime niekoľko školských učiacich záhrad + inšpiratívnu záhradu s certifikátom Prírodná záhrada.

Dôležité info:

Účasť na turné je bezplatná, účastníci si hradia len prípadnú cestu do/z Bratislavy k miestu nástupu/výstupu. Podľa potreby je možné ukončiť turné v Brodne pri Žiline a domov sa dopraviť zo Žiliny. Počas akcie bude zabezpečený obed v školskej jedálni. Predpokladaný návrat do Bratislavy je o 20.00 hod.

Registrovať sa je možné do 20. septembra 2016 vyplnením registračného formuláru.

Pozvánku aj s detailnými informáciami nájdete TU.

Vaše prípadné otázky radi zodpovieme na polackova@zivica.sk

Na Vašu účasť sa za celý tím teší

Ivana Poláčková
koordinátorka projektu Záhrada, ktorá učí