Opäť sa ozývame s novými správami o tom, čo robí tím RmS-ky posledné dni a týždne.

Včera, 12.2. sme robili pracovné raňajky pre novinárov, na ktorých sme odprezentovali prieskum o mladých ľuďoch a médiách. Viac o prieskume sa môžete dočítať napríklad TU. Dnes sa táto téma objavila napríklad aj na titulke Denníka N  a naša výskumníčka Katka a koordinátor Michal dávajú jeden rozhovor za druhým. Dnes sa v našej kancelári vystriedali už dva štáby. Všetky rozhovory budeme postupne zverejňovať na našom Facebooku.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnes sa konal prvý klub riaditeľov v roku 2019. Jeho témou bol “deepwork” a viedla Mirka Duránková. Deepworkovanie, alebo sústredené hlboké pracovanie sa vraj považuje za superschopnosť 21. storočia.

Okrem toho intenzívne pripravujeme semináre pre mladých lídrov v Košiciach, Trnave a Banskej Bystrici. Komunikujeme s lektormi, snažíme sa nájsť čo najkrajšie priestory a pripravujeme program.

Máme otvorenú aj výzvu pre mládežníckych delegátov, ešte do 17. februára je čas sa prihlasovať. Na túto tému vyšiel aj rozhovor s našim bývalým mládežníckym delegátom Michalom Patim.