Dokedy: čím skôr
Kde: Satori stage, Bratislava
Kedy: 24. júna 2019, 13:00 – 17:00

“To, že žijeme v dobe s neustále prichádzajúcimi zmenami, vnímame všetci. Preto aj v práci s mladými ľuďmi musíme neustále hľadať nové cesty a nástroje, ako sa k mladým priblížiť a ako s nimi otvárať rôzne témy” 

Na workshope sa predstaví niekoľko inovatívnych nástrojov a prístupov, ktoré sa v práci s mladými ľuďmi dajú využiť. Hlbšie sa bude venovať metóde Design thinking, ktorá vznikla pôvodne v dizajnérskej komunite a používa sa pri hľadaní najvhodnejších riešení rôznych problémov. Celý proces je však zameraný na človeka a jeho potreby a dôležitou súčasťou design thinkingu je testovanie produktov či služieb priamo na cieľovej skupine. Ak sa zameriame na prácu s mladými ľuďmi, ide o zapájanie mladých do procesu tvorby zmien a nových riešení vo veciach, ktoré sú určené im. Na workshope sa budete môcť zoznámiť so základnými princípmi design thinkingu a prakticky si ich aj vyskúšať.

Lektor: Tomáš Pešek

Vstupné na workshop: 15 EUR
v cene okrem vstupu na workshop a občerstvenia získate aj čerstvo vytlačenú publikáciu Šlabikár neformálneho vzdelávania v práci s mládežou, ktorú si budete môcť prelistovať medzi prvými.

Registrovať sa môžete TU.

Viac info TU.

Zdroj: Youthwatch