Ako a prečo to mám vyplniť? (A čo mi to prinesie?)

 

Jednou z mnohých možných ciest sa k vám dostal váš jedinečný odkaz na online dotazník tohto výnimočného výskumu. Verte, že aj keď výskumný tím nevie, kto reálne ste, ste tým pravým/tou pravou, kto má tento odkaz otvoriť a následne venovať 40 minút svojho času jeho vyplneniu. Väčšina z vás to zvládne aj za kratší čas.

 

Vyplnenie dotazníka je úplne anonymné a nikto nezistí, kto ako odpovedal. Vaša organizácia výskumníkom ani agentúre vaše údaje neodovzdala a oni zase vašej organizácii odovzdajú len anonymizované výsledky za všetkých, čo odpovedali (bez možnosti prepojiť si odpovede s konkrétnymi ľuďmi).

 

Tento dotazník taktiež nie je žiadne skúšanie. Zlé odpovede sú len tie, ktoré naklikáte bez rozmyslu alebo naschvál inak, než to vnímate či cítite. Nepýtajte sa teda nikoho na radu, ako odpovedať.

 

Vyplňovanie môžete kedykoľvek prerušiť a kedykoľvek sa k nemu vrátiť a pomocou svojho odkazu pokračovať tam, kde ste naposledy prestali.

 

A načo to vlastne je? Tým, že dotazník pravdivo a podľa svojho najlepšieho vedomia a intuície vyplníte, pomôžete:

  • svojej organizácii získať lepší prehľad o svojich členoch a tá tak bude môcť ľahšie pripraviť vhodné aktivity alebo prezentovať, v čom ste iní (a napríklad aj lepší 🙂 od ostatných organizácií),
  • výskumnému projektovému tímu rád mládeže, akademickej obci a širokej verejnosti rozšíriť znalosti o hodnotách mladých Slovákov a Čechov,
  • verejnosti, sponzorom a donorom lepšie pochopiť vaše aktivity, ich zmysel a podstatu,
  • vám samotným, lebo vám to ponúkne príležitosť zamyslieť sa nad tým, čo je pre vás v živote dôležité, a možno sa pritom dozviete aj niečo nové o sebe, o čom by ste normálne nepremýšľali.

 

Navyše môžete vyhrať jednu z našich cien, a to buď pre seba, alebo pre svoj oddiel či skupinu, jupí. 🙂

Každý, kto vyplní celý dotazník, bude zaradený do zlosovania o tieto ceny:

1x poukážka na nákup cez Zľavomat v hodnote 100 €

3x poukážka na nákup cez Zľavomat v hodnote 30 €

10x poukážka nákup cez Zľavomat v hodnote 20 €

 

Zo všetkých vyplnených dotazníkov projektový tím vyžrebuje výhercov na základe vašich anonymných ID, ktoré sú pridelené vašim jedinečným odkazom na online dotazník. Tie potom odovzdá vašej organizácii, ktorá následne zistí, kto sa pod daným číslom skrýva, a bude vás kontaktovať, aby vám výhru odovzdala.

 

Skrátka, o vyplnenie tohto dotazníka nechcete prísť. ???? Urobte tak v pokoji čo najskôr a hlavne neodkladajte to.

 

Ďakujeme, že do toho idete s nami!

 

Rýchly prehľad